Sommerskole 2019

I sommer arrangerer DuVerden som vanlig sommerskole de to siste ukene før skolestart. Her blir det ulike morsomme kurs hver dag, i tillegg til aktiviteter i utstillingen, 3D-filmer, quiz, lek og moro.
Vi sørger også for mat. Sommerskolen er åpen for barn født i 2009 eller tidligere.

 

 

TIRSDAG: Kodedag

Vi starter uken med kodedag der vi leker oss med roboter og lager enkle dataspill. Koding er en aktivitet som stadig blir mer populær, og på DuVerden har vi mye kunnskap om dette.

 

 

ONSDAG: Elektronikkdag

På elektronikkdagen lærer vi om strøm og kretser. Vi gjør morsomme eksperimenter, lærer å lodde, og lager hver vår egen høyttaler, som deltagerne får med seg hjem.

 

 

TORSDAG: Kjemi- og biologidag

Vi leker og lærer med kjemi og biologi. Vi prøver oss på selvlysende slim, gigantiske såpebobler, badebomber, og kanskje vi får til noen spennende eksplosjoner også. I kjemidelen finner vi DNA spor for å løse en krimgåte, gjør eksperimenter med DNA og lager yoghurt med bioteknologi.FREDAG: Oppfinnerverksted

Vi lærer å bruke spennende verktøy som laserkutter og 3D-printer. Deltagerne får øvelse i design og modellbygging. Gjenstandene de lager får de med seg hjem.

 

 

Kursene avholdes

Uke 32 (tirsdag 6. til fredag 9. august)
Uke 33 (tirsdag 13. til fredag 16. august)

Oppmøte er kl 9 og vi holder på til ca. kl 15.

 

Påmelding skjer på epost til booking@du-verden.no innen 19. juli.
Vi har plass til 20 deltagere per dag.
Pris: kr. 500,- per deltager/dag, inkludert to måltider. Barn som deltar på alle fire aktivitetene mottar et gratis årskort på DuVerden (verdi kr. 400).
Sommerskolen er for barn født i 2009 eller tidligere.