I sommer arrangerer DuVerden som vanlig sommerskole de to siste ukene før skolestart. Her blir det ulike morsomme kurs hver dag, i tillegg til aktiviteter i utstillingen, 3D-filmer, quiz, lek og moro.
Vi sørger også for mat, og serverer både frokost og lunsj.
Sommerskolen er åpen for barn født i 2008 eller tidligere.

Påmelding skjer på epost til booking@du-verden.no innen 20. juli.

 

Dagsprogram
09:00 - Oppmøte, bli kjent og servering av frokost
09:30 - Aktivitetene starter
11:30 - Lunsj
15:00 - Avslutning

Kursene avholdes
Uke 32 (tirsdag 7. til fredag 10. august)
Uke 33 (tirsdag 14. til fredag 17. august)

TIRSDAG: Lego roboter
Vi bygger roboter med Lego Mindstorms. Robotene skal løse ulike oppgaver, og må derfor programmeres. Deltagerne får øvelse i kreativitet og praktisk problemløsing, samt opplæring i Lego-programmering.

ONSDAG: Kodedag
Vi lærer å lage enkle spill og animasjoner i Scratch, lærer å spille musikk på bananer med Micro:bit og mer. Koding er en aktivitet som stadig blir mer populær, og på DuVerden har vi mye kunnskap om dette.

TORSDAG: Kjemidag
Vi leker og lærer med kjemiske forbindelser. Vi prøver oss på selvlysende slim, gigantiske såpebobler, badebomber, og kanskje vi får til noen spennende eksplosjoner også.

FREDAG: Oppfinnerverksted
Vi lærer å bruke spennende verktøy som laserkutter og 3D-printer. Deltagerne får øvelse i design og modellbygging. Gjenstandene de lager får de med seg hjem.

Påmelding skjer på epost til booking@du-verden.no innen 20. juli.
Vi har plass til 20 deltagere per dag.
Pris: kr. 500,- per deltager/dag. Barn som deltar på alle fire aktivitetene mottar et gratis årskort på DuVerden (verdi kr. 400).
Sommerskolen er for barn født i 2008 eller tidligere.